tirsdag 16. april 2013

Endelig..

sofa1

 

blogg3

 

..fikk vi solgt våre gamle spisestuemøbler! To store skap, et bord, åtte stoler og to godstoler i et jafs! Etter jeg ble grådig lei av fargen på møblene, og mannen grådig lei av maset mitt, gikk han til slutt med på å sprøytelakkere de. Men det ble jo dyrere enn dyrest. Også gikk han heldigvis med på å selge det. Og det er jeg så glad for, for vi har mere bruk for en sofa til! Særlig en sånn stilig en som denne! :) Mammsen er rimelig forrnøyd. Nå mangler vi et skap men det får vi ta etterhvert. Jeg bare overser kopper og kar som står stuet bort i det ene hjørnet så lengst ;)

Ellers så har jeg gode dager her hjemme med gjengen min. Jeg har vært plaget med veldig steke kynnere en stund, når jeg stresser. Derfor er jeg sykemeldt for øyeblikket, men regner med at det blir slik ut svangerskapet. Resturantjobben blir nok for krevende for meg nå som jeg har kommet så langt. Uke 29 i dag! :)

 

Også gjør vi vel som nordmenn flest gjør, springer ut så fort sola kommer,(gjerne i lag med noen gode venner) og tenner lys og sørger for litt ekstra kos når vi får nedbør av et eller annet slag..

 

IMG_5726

 

b1

 

b2

 

En gråværsdag fant vi frem støvler og besøkte en gård hvor det var kommet lam natten før, og noen små kyllinger hadde klekket ut. Det er godt det ikke skal så mye til eller koste så mye penger for å glede og skape koselige minner for podene! :)

 

b3

 

b4

 

b5

 

Sånn, det var litt forskjellig fra denne kanten, nå skal jeg ned og si god natt til sistemann! Så inntar jeg selv horisontalen like etterpå tenker jeg..

 

IMG_5802

 

Ha en god uke!

-Merethe

6 kommentarer:

 1. Ooohhh den sofaen er sååå fin.. Passet jo perfekt hos deg da.. Den må prøves snart, også håper jeg gubben er like fornøyd som frua.

  Ellers så er det jo koselig å se bilder av dere og oss selvfølgelig, den dagen var igrunn ganske digg.

  En fin fin uke til deg å, og kos deg med mann og barn..

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Yes et innlegg fra deg, alltid like koselig med stemningsfulle bilder! Ble skikkelig fint med ny sofa og ser ut som dere har hatt noen deilige dager i solen og på gård også.

  Håper kynnerne gir seg litt nå som du er sykemeldt! Ha en fortsatt fin uke :)

  SvarSlett
 4. Så fin den sofa´n var, Merethe! Får jeg komme å prøvesitte den en dag? *blunke, blunke* ;)

  Og som vanlig, mange fine bilder fra deg. De vokser altså så fort disse podene!

  Håper du klarer å roe ned nå.. Må du huske å ta vare på deg selv midt oppi alt.. Ganske så viktig.

  Stor klem!

  SvarSlett
 5. Hei hei,

  Så flotte sofaer, utrolig lekkert.. fikk lyst og bytte ut mitt jeg nå :D

  Ha en fin Onsdag,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 6. Så fin sofa du har fått deg <3 Den var virkelig vakker!
  Koselig med gårdstur også! Dyr er ofte en hit hos små og store! :)

  SvarSlett