søndag 17. februar 2013

Wow!!

Jeg må bare reklamere litt for Wow- koppen som vi har blitt så begeistret for her hjemme!

IMG_5525

 

Wow Cup er en sølefri kopp som Pavels Innovation ( min manns firma) har designet, basert på et smart patent. Som dere ser er det ingen tut på koppen, noe som gjør at koppen ikke er så “barnselig” for de eldre barna her hjemme å bruke også. Vi bruker koppen flere ganger om dagen- I bilen, i tursekken, eller fks om barna skal se en film i sofaen. Den kan fint stå på stuebordet ved siden av datamaskinen uten at jeg bør være redd for at den skal velve over tastaturet. Om natten står den på nattbordet til jentene her. Er de tørste vet de hvor koppen med vann står, og er de veldig trette gjør det ingenting om den havner på puten etter de har drukket. Vi slipper å løpe inn og ut med vann i kopper, befriende! :)

Mange lurer veldig på hvordan man drikker fra en slik kopp,og hvordan den fungerer. Det kan dere se på denne linken: Presentasjon av wow cup

Wow cup har en egen side på facebook som vi blir veldig glad for om dere liker, og ikke minst deler. Søk etter Wow Gear, så finner dere siden. På Wowcup.com kan dere lese masse om produktet, planer videre og om andres erfaringer. Anbefaler virkelig ALLE barnefamilier til å se og lese litt på sidene.

Koppen forventes å være i norske butikker i løpet av våren/sommeren 2013, men kan nå bestilles på wowcup.com. Eller dere kan kontakte meg i kommentarfeltet eller pr mail.  Da vil den koste 100,- eksl. frakt.

Flere av våre venner har vært med i testpanelet og er veldig, veldig fornøyde!

IMG_5500

-Merethe

12 kommentarer:

 1. Disse må prøves, har sendt deg mld på fb :)

  SvarSlett
 2. Kan man ha varm drikke på disse? feks. kaffi? mvh. Hilde

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hilde, Det kan man desverre ikke. Jeg har hatt litt lunken kakao i, det har gått fint, men det anbefales ikke å ha varme drikker i den. Hilsen Merethe

   Slett
 3. De ser jo geniale ut!! Sånne vil jeg ha!

  SvarSlett
 4. Desse såg kjempekjekke ut...tenke og på barnehagen der eg jobbe :) dei tåle oppvaskmaskin/steamer?

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har kjørt våre i vanlig oppvaskmaskin uttalige ganger- de er like fine Venke Synnøve. De er jo bare helt perfekte på en småbarnsavdelig- der kan det bli mye søl, særlig med de lette plastkoppene :)

   -MP

   Slett
 5. Babykoppene, hva koster de? De med hank :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Jorun, det er kun koppen som er avbildet som er i salg pr dags dato. Men minstemor hos meg har drukket av den siden hun var ca 9 mnd..

   Slett
 6. Denne koppen såg jo helt fantastisk smart ut ;-)
  Denne må bestilles.

  SvarSlett
 7. Genialt! Hvilke butikker vil selge disse i Norge?

  SvarSlett
 8. Hei
  Hvordan får man tak i disse koppene?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Linda, Boots apotek og XXL butikkene har de. Men de forsvinner fort så det kan være lurt å være tidlig ute når nye landinger kommer inn i butikken :) ellers kan de også bestilles på Amazone.com

   Slett