onsdag 25. september 2013

Stor gutt!

Leander, 2 mnd! :) Vi elsker den deilige gutten vår, med gode valker og nydelig smil. En utrolig fin gutt som har det veldig bra og er så snill! (Nå er jo alle babyer snille da, men dere vet hva jeg mener..) Han sover godt om natten bare han får litt dessert i form av mme etter kveldsmaten. Litt ekstra på dagen også, siden jeg ikke har så mye å by på denne gangen. Ellers er han en oppegående kar som er lett å få kontakt med, som smiler,skravler og leker med lekene over vippestolen. En skikkelig go'kar rett og slett! Veldig godt for hu mor :) Dette blir en kort oppdatering siden dataen ikke er i orden og jeg må bruke andre duppeditter. Dessuten har jeg en gjeng som venter på middag ;) Jeg lover et lengre innlegg med bedre kvalitet neste gang! Det var jo denne fødselshistorien også.. :)

6 kommentarer:

 1. ÅÅÅ, så nydelig han er! Og fantastisk fine bilder av dere - for en fin gjeng dere er :)

  SvarSlett
 2. En herlig liten kar. Så nydelig.
  Vi hadde to små og en litt større på besøk på jobb i dag.
  Kollegaer som har fått barn i det siste.
  En bare 9 dager gammel, en på ca 2,5 mnd.
  mens den eldste var adoptert og er 2,5 år.
  Er jo så herlig å kunne kose med disse små.
  Håper fortsatt på at det kommer barnebarn etter hvert.
  Ønsker deg en herlig høst :)

  SvarSlett
 3. Ja, må berre sei meg enig med Maria over her: Dåke er ein nydeleg familie!! Blir rørt av å sjå den fine barneflokken. Jammen er du velsigna Merethe ♥ Gud er god.

  Så stor Leander er blitt! Veks og trives ser det ut til. Takk for at du delte det med at han får litt mme, det har eg også nemleg måtte begynne med til minsten. Avogtil får eg eit stikk av å føle meg som ei dårleg mor som ikkje har nok melk, men det veit eg jo er heilt feil tankegang. Det var likevel litt godt for meg å høyre at andre også må ty til flaska. Det fine med det er at babyen blir skikkeleg mett og sover bedre. Eg velger å sjå på det som ein velsignelse :)

  Gleder meg til fleire innlegg fra deg min kjære venn. Stor klem ♥

  SvarSlett
 4. Lille Leander gutten! Han er jo bare til å spise opp da, Merethe!! Så fin han er :) Og det familiebildet av dere er så herlig! Liker litt liv i bildene ;) Akkurat som det skal være med mange barn!

  SvarSlett
 5. Han er bare SÅ god da, Merethe! Kjære meg....
  Og bildet av familien deres - for en fotogen og herlig gjeng!

  SvarSlett
 6. Så fin gutt og for en herlig gjeng du har. som helsesøstra vår seier: Du er rik. Syns det er ein fin måte å seie det på.


  SvarSlett