fredag 11. januar 2013

Hallo bloggeeeen..

Hei alle sammen, jeg lever i beste velgående og har det bare bra! :D Noen har til og med vært bekymret for meg, så nå trosset jeg all dårlig blogglyst og slenger inn et innlegg.

Tilværelsen som 5 barns mor med jobb tre kvelder i uken har vært annerledes og utfordrende men givende!  Noen kvelder har jeg vært veldig sliten men etterhvert synes jeg det bare har gått bedre og bedre.  I Desember toppet imidlertig det hele seg litt i julestria og jeg ble sykemeldt 1,5 uke. Men det var egentlig litt mer av naturlige grunner… For jeg har nemmelig vært kvalm og elendig de siste mnd.. Jepp, vi venter en liten skatt i Juli!! :)Vi er så utrolig glade og spente alle sammen, og gleder oss noe forskrekkelig!! Jeg venter på lapp i posten om time til UL og er kjempespent på om det er en gutt eller jente der inne. Gutta i huset ønsker seg veldig en gutt, mens for meg er det helt det samme. Er så hærlig med en jentegjeng også :)

Her hjemme er jeg gressenke igjen, min kjære er i…tamtarataaaam..Kina! (Bombe)  11 dager blir han borte, men jeg tenker det skal gå greit. Jeg har begynt så smått å få igjen matlysten og DA blir jo ting 1000 ganger enklere. Også har jeg så mange fine folk rundt meg som stadig vekk ber meg ringe om jeg trenger hjelp til noe! Når han er ute og reiser får jeg fri fra jobben også, så det er uansett rolige dager her hjemme da. Når han kommer hjem skal jeg begynne så smått å jobbe igjen men vi begynner med to kvelder i uken. Jeg har jo så seine vakter og klokka kan fort vekk bli både 24 og 00.30 før jeg er hjemme, så jeg tror det kan være lurt å ta det litt stille og rolig nå til formen er på topp igjen.

Fotokameraet har ligget nedstøvet i skatollet i flere mnd, og all julestemning er dermed fanget med mobilen og lagt ut på instagram (merost –om du vil følge meg) Nå er julen pakket ned igjen så jeg har ingen bilder å vise..Men vi var så heldige å få være hos søsteren min flere dager (jeg var SÅ happy for å slippe å stå over stekeos og matlukt-grøss) De har virkelig vært gjestfrie!! De dagene vi var hjemme i julen var jeg så i dårlig form at jeg følte jeg ikke fikk ordnet skikkelig opp for gjengen min. Men jeg får ta det igjen til neste år!

Tusen takk til alle dere som har vært innom bloggen og kommet med kommentarer, det er kjempekoselig å vite at dere har savnet meg og ikke minst ,til og med tenkt på meg! Plutselig er jeg tilbake igjen :)

 

IMG_2194

 

“ Når jeg kommer til slutten av meg selv, er Gud der for å ta over.”

For Han har selv sagt: Jeg skal aldri forlate deg og aldri svikte deg.

-Merethe

21 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse til hele familien!
  Koselig å endelig se et et innlegg fra deg, men jeg har full forståelse for at det ikke blir satt så høyt oppe på prioriteringslisten akkurat nå :) Kos deg masse videre med babyen i magen!

  SvarSlett
 2. Så koselig å høre at alt er bra og at det
  er en lite kommende skatt som er noe av årsaken til
  at det har vært stille her. Gratulerer så mye.
  Håper alt går bra fremover.
  Lykke til og ha ei herlig helg sammen med dine kjære :)

  SvarSlett
 3. Koselig med en liten baby igjen. Jeg er nesten litt misunnelig altså....

  God helg

  Klem

  SvarSlett
 4. Jippi et nytt innlegg:) synes du er god som får til alt jeg. Gleder med til blogglysten din kommer tilbake:) du har det så koselig:) ha en flott dag:)

  SvarSlett
 5. Å, gratulerer så mye, Merethe! Så koselige nyheter! Må si jeg hadde en bitteliten mistanke om det, siden du overhodet ikke blogget i julemåneden ;)
  Håper formen blir bedre veldig snart og at du kan kose deg i graviditeten! Må forresten være ekstra koselig å ha så mange der hjemme og gå å glede seg sammen med!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Herlig :)
  Gratulerer sååå mye <3 <3 <3 <3 <3 <3

  SvarSlett
 7. sikker på at det ikke er to inni der ;) Gratulerer!

  SvarSlett
 8. Gratulerer! Godt å høre fra deg igjen. Har nesten vært litt bekymret for deg. :-) Håper formen snart blir bedre og at resten av svangerskapet går fint.
  E

  SvarSlett
 9. Tror det er ei jente til. ;o) Ei jeg jobba sammen med var dårlig og ho sa at noen ho visste om hadde óg vært dårlig og fått ei jente. Og ho jeg jobba sammen med endte opp med ei jente(etter å ha blitt sykemeldt ut sv.sk pga. kvalme og sikkert andre ting).

  Monica M.

  SvarSlett
 10. Nesten alle er dårlige om det er gutt eller jente Monica, så akkurat det er ikke så lett å gjette seg frem på.. ;) noen blir verre av å få gutter, andre omvendt. :)

  SvarSlett
 11. Ja, jeg syntes det hørtes litt dumt ut. Men ho trodde på det, da... He he...


  Monica M.

  SvarSlett
 12. Heisann!
  Koselig med et livstegn fra deg her på bloggen - nydelig bilde! Følger deg jo på instagram også og det er veldig koselig!

  Ønsker deg en fin uke! Stor klem♥

  SvarSlett
 13. Så gøy at du blogger igjen og gratulerer med nr 6 i magen. Dere er utrolig tøffe :-) Jeg syns det tar på med 5 barn, jeg. Så utrolig mye logistikk. Men sååå utrolig en velsignelse også. Takk Gud for barna! Livet er rikt sammen med de. Håper du får være sterk og frisk resten av svangerskapet. Klem fra Åsne

  SvarSlett
 14. Kjære Merethe!
  For en fantastisk nyhet du har!!
  Gratulerer så mye:) Dere er virkelig velsignet!
  Godt å høre at du har kommet deg litt..vet alt om det. Eg syns det var slitsomt å være kvalm i høst m to små som trenger meg men så deilig når kvalmen slipper og matlysten er på topp!! Da er det en fryd å være gravid!!
  Når er termin da? Vi venter nummer tre i slutten av juni!
  Klem klem

  SvarSlett
 15. Så gøy å se deg her igjen:) Gratulerer så mye med en liten en i magen:D Så herlig! Heldige er dere:)

  Ønsker deg en fin uke og håper å se mer til deg:)

  SvarSlett
 16. Hei Merethe!

  Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg!:-) Alltid hyggelig å få positive tilbakemeldinger!!

  Og gratulerer med svangerskapet! Så gøy!:-)Håper det går bedre for deg etterhvert!!

  Når det gjelder priser på møblene, kan du gå inn her, så finner du forhåpentligvis det du leter etter!;-)

  http://minlunehule.blogspot.no/2012/12/flere-bilder-av-importmblene.html

  Lykke til med både svangerskap og møbler!:-)

  Klem Nina

  SvarSlett
 17. Hurra og gratuelerer med svangerskapet! Det siste du skreve der i innlegget er en enorm trøst å ha med seg. Gud sender små barn ned til oss, så selvføglelig vil han ikke overlate oss helt alene til oss selv:)

  SvarSlett
 18. Hei Merethe :) Så koseleg med eit livstegn fra deg og ekstra kjekt å lese så GODE NYHETER! Ein liten skatt inn i den flotte familien dåkas. Så herleg. Men tøft kan det vere dei første månadane når formen ikkje er på topp, det kjenner eg til ;)

  Viss du får tid og overskudd til fleire innlegg så er det iallefall folk som venter spent :) Håper formen kommer seg snart. Så fint det verset du tok med på slutten var. Gud er med, det er sikkert.

  Klem klem ♥

  SvarSlett
 19. Så fint hjem dere har. Og så fint å se at du vil skape et koselig hjem til deres fem barn.

  SvarSlett
 20. Hei Merethe!
  Jeg har glemt å oppdatere blogglisten min, og savnet bloggen din i en lang stund. Endelig har jeg funnet dere igjen.. Hehe..
  Gratulerer så mye med ENDA en liten skatt! Så stort, og så flott! :)

  Takk for at du deler på en fin blogg, med masse inspirasjon!

  Hilsen Sandra

  SvarSlett