søndag 9. juni 2013

Livstegn

IMG_5878

 

Hei på dere!

Her kommer et lite livstegn og et bilde av smårollingene på Lillegården :) Kameraet vårt er for tiden ikke helt brukbart, bildene blir uskarpe, så det er blandt annet derfor det er litt stille på bloggen om dagen.

Nå er det en knapp mnd til terminen, og jeg har så smått begynt å ordne litt til veslegutt. Formen er fortsatt veldig fin, og jeg har lite plager. Må bare passe litt på ryggen, ellers går alt så fint :) Mannen min har sliti mye med urinsyregikt de siste mnd, og har knapt kunnet gå til tider. Jeg er så takknemmelig for at jeg får være så frisk i svangerskapet, slik at alt går som det pleier her i huset, sånn nesten iallefall..  Det er ingen selvfølge i det hele tatt, og det takker jeg Gud for, at Han har velsignet meg med så god helse, og ikke  minst, snille og gode barn :)

Jeg har fått vite at det er noen som savner innleggene på bloggen min, det er bare å beklage at det er litt stille her. Mulig det tar seg litt opp igjen om vi får orden på kameraet, og veslegutten vår har kommet. Akkurat nå skal jeg bare nyte deilige sommerdager med gjengen min, og ruge bittelitt til..

So long!