søndag 17. februar 2013

Wow!!

Jeg må bare reklamere litt for Wow- koppen som vi har blitt så begeistret for her hjemme!

IMG_5525

 

Wow Cup er en sølefri kopp som Pavels Innovation ( min manns firma) har designet, basert på et smart patent. Som dere ser er det ingen tut på koppen, noe som gjør at koppen ikke er så “barnselig” for de eldre barna her hjemme å bruke også. Vi bruker koppen flere ganger om dagen- I bilen, i tursekken, eller fks om barna skal se en film i sofaen. Den kan fint stå på stuebordet ved siden av datamaskinen uten at jeg bør være redd for at den skal velve over tastaturet. Om natten står den på nattbordet til jentene her. Er de tørste vet de hvor koppen med vann står, og er de veldig trette gjør det ingenting om den havner på puten etter de har drukket. Vi slipper å løpe inn og ut med vann i kopper, befriende! :)

Mange lurer veldig på hvordan man drikker fra en slik kopp,og hvordan den fungerer. Det kan dere se på denne linken: Presentasjon av wow cup

Wow cup har en egen side på facebook som vi blir veldig glad for om dere liker, og ikke minst deler. Søk etter Wow Gear, så finner dere siden. På Wowcup.com kan dere lese masse om produktet, planer videre og om andres erfaringer. Anbefaler virkelig ALLE barnefamilier til å se og lese litt på sidene.

Koppen forventes å være i norske butikker i løpet av våren/sommeren 2013, men kan nå bestilles på wowcup.com. Eller dere kan kontakte meg i kommentarfeltet eller pr mail.  Da vil den koste 100,- eksl. frakt.

Flere av våre venner har vært med i testpanelet og er veldig, veldig fornøyde!

IMG_5500

-Merethe

fredag 15. februar 2013

Gode saker!

PicMonkey Collage2

 

PicMonkey Collage1

 

PicMonkey Collage3

 

Det er helg og det er vinterferie og store og små skal ha fri, og vi skal på Danmarkstur noen dager og i kveld skal vi ha ungdomsmøte her hjemme, og huset er tåelig greit og jeg har friske barn, og på toppen av det hele: ultralyden denne uken viste en fin og frisk GUTT i magen! ( hipp hurra, jeg måtte felle en tåre eller to for jeg synes jo egentlig det var veldig, veldig stas med en guttepjokk!)

Bare gode saker!! :)

blog

 

God helg, og fin vinterferie til dere som har det!

-Merethe