fredag 11. januar 2013

Hallo bloggeeeen..

Hei alle sammen, jeg lever i beste velgående og har det bare bra! :D Noen har til og med vært bekymret for meg, så nå trosset jeg all dårlig blogglyst og slenger inn et innlegg.

Tilværelsen som 5 barns mor med jobb tre kvelder i uken har vært annerledes og utfordrende men givende!  Noen kvelder har jeg vært veldig sliten men etterhvert synes jeg det bare har gått bedre og bedre.  I Desember toppet imidlertig det hele seg litt i julestria og jeg ble sykemeldt 1,5 uke. Men det var egentlig litt mer av naturlige grunner… For jeg har nemmelig vært kvalm og elendig de siste mnd.. Jepp, vi venter en liten skatt i Juli!! :)Vi er så utrolig glade og spente alle sammen, og gleder oss noe forskrekkelig!! Jeg venter på lapp i posten om time til UL og er kjempespent på om det er en gutt eller jente der inne. Gutta i huset ønsker seg veldig en gutt, mens for meg er det helt det samme. Er så hærlig med en jentegjeng også :)

Her hjemme er jeg gressenke igjen, min kjære er i…tamtarataaaam..Kina! (Bombe)  11 dager blir han borte, men jeg tenker det skal gå greit. Jeg har begynt så smått å få igjen matlysten og DA blir jo ting 1000 ganger enklere. Også har jeg så mange fine folk rundt meg som stadig vekk ber meg ringe om jeg trenger hjelp til noe! Når han er ute og reiser får jeg fri fra jobben også, så det er uansett rolige dager her hjemme da. Når han kommer hjem skal jeg begynne så smått å jobbe igjen men vi begynner med to kvelder i uken. Jeg har jo så seine vakter og klokka kan fort vekk bli både 24 og 00.30 før jeg er hjemme, så jeg tror det kan være lurt å ta det litt stille og rolig nå til formen er på topp igjen.

Fotokameraet har ligget nedstøvet i skatollet i flere mnd, og all julestemning er dermed fanget med mobilen og lagt ut på instagram (merost –om du vil følge meg) Nå er julen pakket ned igjen så jeg har ingen bilder å vise..Men vi var så heldige å få være hos søsteren min flere dager (jeg var SÅ happy for å slippe å stå over stekeos og matlukt-grøss) De har virkelig vært gjestfrie!! De dagene vi var hjemme i julen var jeg så i dårlig form at jeg følte jeg ikke fikk ordnet skikkelig opp for gjengen min. Men jeg får ta det igjen til neste år!

Tusen takk til alle dere som har vært innom bloggen og kommet med kommentarer, det er kjempekoselig å vite at dere har savnet meg og ikke minst ,til og med tenkt på meg! Plutselig er jeg tilbake igjen :)

 

IMG_2194

 

“ Når jeg kommer til slutten av meg selv, er Gud der for å ta over.”

For Han har selv sagt: Jeg skal aldri forlate deg og aldri svikte deg.

-Merethe